Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut

Sadesuihkut

Koe kesäisen sateen pehmeys omassa kylpyhuoneessasi, ekologisesti. Granan kauniit sadesuihkut toimivat myös alhaisella vedenpaineella, esimerkiksi mökillä, ja vedenkulutus on vain noin 10 litraa minuutissa. Granan sadesuihkujen kekseliäiden ominaisuuksien ansiosta käyttö ja asennus on helppoa:

– Liikuteltavan yläkiinnityskappaleen ansiosta suihkun asennus onnistuu kaakelin saumaan tai vanhan suihkun paikalle. Kylpyhuone on kauniimpi kun sinun ei tarvitse tehdä seinään uusia reikiä.
– Teleskooppinen korkeussäätö mahdollistaa asennuksen myös matalaan tilaan.
– Litteä suihkulautanen tyhjenee nopeasti käytön jälkeen, joten vesi ei jää tippumaan ja kerryttämään kalkkia lautaseen.
– Suihkukahva kääntyy 360 astetta, joten suihkuletku ei mene kieroon.

Granan sadevesisuihkujen sekoittajat ja putkisto valmistetaan korkealaatuisesta messingistä eli suihkussa ei ole muoviputkistoja. Suihkulautanen on ruostumatonta terästä ja suuttimet silikonia, joka on helppo puhdistaa, jos kalkkia pääseekin kertymään.

Granan mallistosta löydät termostaatti- ja yksiotesekoittajat. Sadesuihkusetti Athenella muutat perinteisen suihkun sadesuihkuksi vaivattomasti. Kaikille Granan suihkuille myönnetään viiden vuoden takuu. Tutustu suihkuihin klikkaamalla tuotteen kuvaa.