Grana


Grana Tuotteet

Tuotteet

Granan hanat kaunistavat suomalaisia koteja. Kaikki pitävät kauniista asioista, joten nauti siis olostasi unelmien keittiössä, käytännöllisessä kodinhoitohuoneessa tai kylpylämäisessä kylpyhuoneessa.

Keittiö- & pesuallashanat

Granan keittiöhanat antavat viimeisen silauksen keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Granan tuotteista löytyy kattava valikoima hanoja, joissa on liitin astianpesukoneelle ja pesukoneelle.  Kaikille Granan tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu ja ne ovat Suomessa suunniteltu ja Suomessa testattu. Tutustu hanoihin klikkaamalla tuotteen kuvaa.

Sadesuihkut

Koe kesäisen sateen pehmeys omassa kylpyhuoneessasi, ekologisesti. Granan kauniit sadesuihkut toimivat myös alhaisella vedenpaineella ja vedenkulutus on alhainen. Sadesuihkulautanen ei tiputa vettä ja litteyden ansiosta kalkkiongelmat on suihkussa minimoitu. Tutustu suihkujen ominaisuuksiin ja tuotevalikoimaan.

Suihkusekoittajat ja ammehanat

Granan valikoimista löydät myös kauniit suihkusekoittajat ja ammehanat. Kaikille Granan tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu.

Malja-altaat

Granan altaat ovat kauniita, kestäviä ja edullisia. Keraaminen allas vai malja-allas? Granan valikoimasta löydät molemmat. Altaat sopivat ison tilan kruunaajaksi tai koristamaan pientäkin kylpyhuonetta. Ilmavuutta kylpyhuoneeseen saa asentamalla altaan Granan malja-allastelineeseen ja tunnelmaa saa asentamalla malja-altaan alle ledivalot.  Granan altaista löytyy pöytätason päälle asennettavia ja upotettavia malleja. Tutustu altaisiin klikkaamalla tuotteen kuvaa.

Ammeet

Helli itseäsi lämpimässä kylvyssä. Granan upealla tassuammeella luot kylpyhuoneeseesi ylellistä tunnelmaa ja paikan, jossa voit rauhoittua kiireettömästi. Kaikille Granan tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu. Tutustu ammeeseen klikkaamalla tuotteen kuvaa.