Grana


Grana Tuotteet Pesuallashanat Euroleon Rosteri

Euroleon Rosteri

Käytännöllinen ja edullinen pesuallashana hillityn tyylikkäällä rosteripinnalla. Tämä hana on saatavana myös bide-suihkulla. Euroleon mallisarjasta löydät hanat keittiön, kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen hanat sekä suihkusekoittajat,

Ominaisuudet

Saat lisätietoja klikkaamalla kuvaketta

 • ecoclick EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.
 • fastfix Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
 • flexpex FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
 • Hinta- ja tuotetiedot

  Hinta: 113 €
  ART. 10342
  EAN. 6430025621425

  Korkeus: 13,8 cm

  Keraaminen säätöosa
  40 mm n:o 1
  ART.10602

  FastFix-asennusvideo

  Katso FastFix-asennusvideo klikkamalla kuvaketta.

  FastFix-asennusvideo

  Hoida hanaasi

  Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

  Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
  FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
  EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

  Katso myös


  Lehdistömateriaali

  Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

  Ladattavat tiedostot: