Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Pacifica Kromi

Pacifica Kromi

Pacifica on Granan sadesuihkujen lippulaiva. Sen tiimalasin muotoinen, leveä lautanen (325 mm x 180/155 mm) on suunniteltu kastelemaan koko hartialinja kerralla. Muotoiltu lautanen tarjoaa ylellisen suihkuelämyksen. Erittäin ohut suihkulautanen (0,6 cm) takaa ettei vesi jää suihkun jälkeen tippumaan ja kerryttämään kalkkia.

Teleskooppisen yläputkiston ansiosta korkeus on säädettävissä 94–138 cm välillä.  Pacifica sopii siis hyvin erikorkuisiin tiloihin, myös madallettuun tilaan.

Liikuteltavan yläkiinnityskappaleen ansiosta suihkun saa asennettua kaakelin saumaan tai vanhan suihkun paikalle ilman uusia reikiä. Suihkukahva kääntyy 360 astetta, joten suihkuletku ei mene kieroon.

Sadesuihku kuluttaa vain 9-10 litraa minuutissa ja on näin ollen tavalliseen suihkuun (keskimääräinen kulutus 12 l/min) verrattuna ekologinen ja taloudellinen.

Granan sadesuihkujen sekoittajat ja putkistot valmistetaan korkealaatuisesta messingistä ja suihkulautanen ruostumattomasta teräksestä. Pacifica on saatavilla kromattuna, mustanakromina ja rosterisena.

Hinta- ja tuotetiedot

Hinta: 453 €
ART. 10520
EAN. 6430025622200

Keraaminen säätöosa n:o 6
ART.10629

Lämpötilatermostaatti
ART.10632

Hoida hanaasi

Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

Katso myös


Lehdistömateriaali

Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

Ladattavat tiedostot: