Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Athene

Athene

Athene-sadesuihkusetti on suunniteltu kylpyhuoneeseen, jossa on ennestään toimiva suihkusekoittaja. Athenen mukana ei tule sekoittajaa, vaan se mahdollistaa vanhan suihkun muuttamisen sadesuihkuksi erittäin edullisesti ja vaivattomasti.

Ominaisuudet

50 cm:n korkeussäädön ansiosta Athene soveltuu erikorkuisiin tiloihin. Kuten muutkin Granan sadesuihkut, Athene on valmistettu korkealaatuisesta messingistä, suihkulautanen teräksestä ja suihkukahva kestävästä abs-muovista. Vapaasti siirrettävät yläkannattimet mahdollistavat siistin asennuksen vanhan suihkun paikalle.

Athene-sadesuihkusetti sisältää

  • suihkulautanen, halkaisija 20 cm – litteä muoto minimoi kalkkiongelmat
  • yläputkisto, joka teleskooppisen korkeussäädön ansiosta sopii myös madallettuun tilaan
  • käsisuihku 360 astetta kääntyvällä letkulla
  • liukukannatin käsisuihkulle
  • liitosletku sekoittajalle, 30 cm
  • materiaalit: teräs (suihkulautanen), messinki (putkisto), abs-komposiitti (suihkukahva)
Hinta- ja tuotetiedot

Hinta: 148 €
ART. 10684
EAN. 6430025626789

Hoida hanaasi

Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

Katso myös


Lehdistömateriaali

Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

Ladattavat tiedostot: