Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Rosa Kromi

Rosa Kromi

Rosa on  retro sadesuihku moderneilla ominaisuuksilla

Rosan suihkulautanen on muotoiltu tyyliin sopivaksi, mutta retron ulkokuoren alla on Granan moderni, litteä suihkulautanen, jossa vesitila on minimimoitu. Suihkun jälkeen pieni vesitila tyhjenee nopeasti, eikä vesi jää tippumaan ja kerryttämään kalkkia lautaseen.

Teleskooppinen korkeussäätö toimii 95-135 cm:n välillä eli säätövaraa on yhteensä 40 cm. Säädön ansiosta suihku sopii erikorkuisiin tiloihin.

Liikuteltavan yläkiinnityskappaleen ansiosta asennus vanhan suihkuntangon paikalle onnistuu useimmiten ilman uusien reikien tekemistä seinään.

360 astetta pyörivä suihkukahva takaa ettei suihkuletku mene kieroon.

Rosan yksiotesekoittajassa on EcoClick-säätöosa. Se ohjaa käyttäjää hienovaraisesti ekologisempaan vedenkäyttöön muistuttamalla ettei hanaa tarvitse aina avata täysille.

Sekoittajan mitat: leveys: 18 cm, syvyys: 14 cm, korkeus: 12,5 cm

Rosa on saatavilla kolmella pintamateriaalilla: perinteinen kromi, helppohoitoinen rosteri ja retro-tyylille uskollinen antiikkimessinki.

Ominaisuudet

Saat lisätietoja klikkaamalla kuvaketta

 • ecoclick EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.
 • Hinta- ja tuotetiedot

  Hinta: 442 €
  ART. 10521
  EAN. 6430025622217

  Korkeus: 12,5 cm
  Leveys: 18 cm
  Syvyys: 14 cm

  Säädettävä korkeus: 95–135 cm

  Keraaminen säätöosa
  40 mm n:o 1
  ART.10602

  Hoida hanaasi

  Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

  Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
  FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
  EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

  Katso myös


  Lehdistömateriaali

  Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

  Ladattavat tiedostot: