Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Rosa Antiikkimessinki

Rosa Antiikkimessinki

Rosa on retro sadesuihku moderneilla ominaisuuksilla

Rosa-sadesuihkun muotoiluun on otettu vaikutteita klassisista vintage-hanoista, mutta vanhan ajan muotokieli on yhdistetty moderniin tekniikkaan: ei siis hankalaa kaksiotetoimintaa, vaan helppokäyttöinen yksiotesekoittaja. Rosan suihkulautanen on muotoiltu tyyliin sopivaksi, mutta retron ulkokuoren alla on Granan moderni, litteä suihkulautanen.

Ominaisuudet

Suihkulautasen vesitila on minimimoitu. Suihkun jälkeen pieni vesitila tyhjenee nopeasti, eikä vesi jää tippumaan ja kerryttämään kalkkia lautaseen.

Teleskooppisäätö toimii 95-135 cm:n välillä eli korkeussäätöä on yhteensä 40 cm. Säädön ansiosta suihku sopii erikorkuisiin tiloihin ja on säädettävissä eri mittaisten perheenjäsenten kesken.

Liikuteltavan yläkiinnityskappaleen ansiosta sadesuihkun saa kiinnitettyä kaakelin saumaan, tai vanhan suihkuntangon paikalle ilman uusia reikiä.

360 astetta pyörivä suihkukahva takaa ettei suihkuletku mene kieroon.

Rosan yksiotesekoittajassa on EcoClick-säätöosa. Se ohjaa käyttäjää hienovaraisesti ekologisempaan vedenkäyttöön muistuttamalla ettei hanaa tarvitse aina avata täysille.

Sekoittajan mitat: leveys: 18 cm, syvyys: 14 cm, korkeus: 12,5 cm

Rosa-mallisto

Rosa-tuotteet ovat saatavilla kolmella pintamateriaalilla: perinteinen kromi, helppohoitoinen rosteri ja retro-tyylille uskollinen antiikkimessinki. Rosa-sarja käsittää kaikki kodin hanat: keittiöhanat, pesuallashanat, suihku- ja ammesekoittajat sekä sadesuihkut. Kaikki tyylille uskollisesti muotoiltuna, moderneilla ominaisuuksilla.

Ominaisuudet

Saat lisätietoja klikkaamalla kuvaketta

 • ecoclick EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.
 • Hinta- ja tuotetiedot

  Hinta: 496 €
  ART. 10523
  EAN. 6430025622231

  Korkeus: 12,5 cm
  Leveys: 18 cm
  Syvyys: 14 cm

  Säädettävä korkeus: 95–135 cm

  Keraaminen säätöosa
  40 mm n:o 1
  ART.10602

  Hoida hanaasi

  Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

  Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

  Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
  FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
  EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

  Katso myös


  Lehdistömateriaali

  Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

  Ladattavat tiedostot: