Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Saga

Saga

Haaveena moderni sadesuihku tavallisen suihkun tilalle? Saga on erittäin edullinen sadesuihkusetti, jolla muutat koko kylpyhuoneesi olemuksen. Halpa hinta ei tarkoita riisuttua kokonaisuutta. Sadesuihkusetti sisältää termostaattisekoittajan, yläputkiston, sadesuihkulautasen ja käsisuihkun.

Saga on sadesuihkujen kestosuosikki termostaattihanalla ja käsisuihkulla varustettuna. Halkaisijaltaan 20 cm:n teräksinen sadesuihkulautanen on muotoiltu mahdollisimman litteäksi, mikä varmistaa ettei vesi jää tippumaan käytön jälkeen. Litteän sadesuihkulautasen ansiosta myös kalkkiongelmat on minimoitu.

Sadesuihkulautanen tarjoaa miellyttävän suihkuelämyksen, jota hierova Gavia-käsisuihku täydentää. Saga-sadesuihkun teleskooppisäädön (50 cm) ansiosta, se soveltuu täydellisesti niin korkeisiin kuin madallettuihinkin pesutiloihin. Pinta-asennettava sadesuihku sopii myös saneerattavaan kylpyhuoneeseen.

Ekologinen sadesuihku kuluttaa vain 9-10 litraa minuutissa ja toimii myös alhaisella vedenpaineella. Sadesuihku kastelee heti 1,5 mm vesipatsaan ansiosta. Granan sadesuihkujen sekoittajat ja putkistot ovat täysmessinkiä ja suihkulautanen ruostumatonta terästä.

Hinta- ja tuotetiedot

Hinta: 310 €
ART. 10501
EAN. 6430025622019

Keraaminen säätöosa n:o 6
ART.10629

Lämpötilatermostaatti
ART.10632

Hoida hanaasi

Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

Katso myös


Lehdistömateriaali

Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

Ladattavat tiedostot: