Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Japyx

Japyx

Sadesuihku on yksinkertainen tapa luoda kylpylämäinen tunnelma kodin kylpyhuoneeseen. Japyxin sadesuihkulautanen tarjoaa miellyttävän suihkuelämyksen, jota GAVIA-käsisuihku täydentää.

Granan sadesuihkut kuluttavat vain 9-10 litraa vettä minuutissa ja ovat siksi ekologinen ja taloudellinen valinta. Ne toimivat myös alhaisella vedenpaineella ja sopivat siten myös mökille. Sadesuihku kastelee heti tavallista suihkua leveämmän vesipatsaan (1,5 mm) ansiosta. Litteässä suihkulautasessa vesitila on minimoitu. Se tyhjenee nopeasti käytön jälkeen, joten vesi ei jää tippumaan ja kerryttämään kalkkia lautaseen.

Japyx on termostaattihana, joten veden lämpötila pysyy tasaisena vedenpaineen vaihteluista huolimatta.

Kaikki Granan sadesuihkut ovat täysmessinkiä. 50 cm:n Teleskooppisäädön ansiosta Japyx soveltuu täydellisesti niin korkeaan kuin madallettuun pesuhuoneeseen.

Grana-suihkujen liikutettavan yläkiinnityskappaleen ansiosta suihkun asennus käy siististi vanhan suihkun paikalle ilman uusia reikiä. Granan sadesuihkut ovat siis erinomainen valinta kun haluat päivittää kylpyhuoneen varustelua.

Sekoittaja ja yläputkisto ovat täysmessinkiä, suihkulautanen ruostumatonta terästä ja käsisuihku kestävää abs-komposiittia. Min. korkus 75 cm, max korkeus 125 cm (mitattuna sekoittajasta yläputkeen), lautasen halkaisija ~20cm.

Hinta- ja tuotetiedot

Hinta: 342 €
ART. 10507
EAN. 6430025622071

Keraaminen säätöosa n:o 6
ART.10629

Lämpötilatermostaatti
ART.10632

Hoida hanaasi

Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

Katso myös


Lehdistömateriaali

Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

Ladattavat tiedostot: