Grana


Grana Tuotteet Sadesuihkut Gavia Mustakromi

Gavia Mustakromi

Gavia yhdistää huippumuotoilun toimivuuteen ja ekologisuuteen. Ristomatti Ratian ja Davide Lamparellin yhteistyönä suunnittelema mallisto on saanut muotonsa kuikan siluetista ja meren hiomista kivistä. Gavia tarkoittaakin kuikkaa. Suihkun mustakrominen viimeistely sopii erinomaisesti kontrastiksi korkeakiiltoisten suurien valkoisten laattojen kanssa. Myös tummat metalloidut laatat luovat suihkulle kauniin taustan. Mustakromi-värisävyn mustan pinnan läpi kuultaa tyylikkäästi rosterinen pinta.

Ekologiset sadesuihkut kuluttavat vain 9-10 litraa minuutissa ja toimivat myös alhaisella vedenpaineella. Sadesuihku kastelee heti 1,5 mm vesipatsaan ansiosta. Kaikki Granan sadesuihkut ovat täysmessinkiä. Litteän sadesuihkulautasen ansiosta kalkkiongelmat on minimoitu eikä suihku myöskään tiputa vettä.

Sadesuihkulautanen tarjoaa miellyttävän suihkuelämyksen, jota hierova Gavia-käsisuihku täydentää. Teleskooppisäädön (53 cm) ansiosta Granan sadevesisuihkut soveltuvat täydellisesti niin korkeisiin kuin madallettuihinkin pesutiloihin. Saatavana myös kromisena ja rosterisena.

Hinta- ja tuotetiedot

Hinta: 589 €
ART. 10514
EAN. 6430025622132

Keraaminen säätöosa n:o 6
ART.10629

Lämpötilatermostaatti
ART.10632

Hoida hanaasi

Granan kauniit hanat kestävät pidempään oikealla hoidolla.

Kromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa ja kiillota pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Rosteri, antiikkimessinki ja mustakromi – Pese viikoittain neutraalilla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Kuivaa pehmeällä kankaalla. Älä hankaa.

Granan käänteentekevä uutuus FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta. Katso asennusvideo tästä.
FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putkia on helppo taivuttaa, jolloin putkien asennus ja käsittely on helppoa. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt. FlexPex-putket valmistaa Tucai.
EcoClick on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua, kun tarvitset paljon vettä.

Katso myös


Lehdistömateriaali

Lataa oheisesta listasta lehdistömateriaalit tästä tuotteesta.

Ladattavat tiedostot: